Партія регіонів почала переманювати НУНС посадою прем'єра?

Вівторок, 16 жовтня 2007, 14:06

Представник Партії регіонів Тарас Чорновіл заявляє, що у випадку створення широкої коаліції Партія регіонів буде пропонувати кандидатуру Віктора Януковича на посаду прем'єр-міністра, однак не виключає, що може бути висунута кандидатура від "Нашої України - Народної самооборони".

"Будемо пропонувати Віктора Януковича, але є вже прецедент, коли в 2006 році ми погодилися на кандидатуру Юрія Єханурова (від "Нашої України")", - сказав він на прес-конференції у вівторок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У той же час Чорновіл підкреслив, що Партія регіонів поки не визначилася з цим питанням.

Він уточнив, що, поки йдуть переговори й у разі потреби, це питання буде винесене на засідання політради партії.

Він також висловив думку, що "якщо Юлія Тимошенко хоче красиво вийти на президентські вибори, їй необхідно терміново тікати з влади".

Також Чорновіл заперечив інформацію лідера БЮТ Юлії Тимошенко про підкуп депутатів, однак до суду на неї ПР подавати не збирається.

Чорновіл підкреслив, що така заява лідера БЮТ виглядає, "принаймні, смішною і трохи параноїдальною". Він упевнений, що реагувати на подібні заяви - це все одно, що вірити передвиборчим обіцянкам БЮТ, повідомляє Ліга.

Чорновіл повідомив, що консультації щодо формату коаліції в даний час проводять усі з усіма. "Я консультуюсь з окремими представниками БЮТ і НУНС", - повідомив він, додавши: "поки ці переговори носять неофіційний характер, назвати прізвища я не можу".

Нагадаємо, раніше БЮТ заявив про спроби підкупу членів свого блоку і блоку "Наша Україна - Народна самооборона" з боку Партії регіонів з метою зриву підписання коаліційної угоди.

За словами Тимошенко, членам БЮТ і НУНС пропонують по $10 млн. - кожному, хто від демократичних сил не підпише коаліційну угоду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News