Бойко нарахував, що Соцпартію обділили 50-60 тисячами голосів

Вівторок, 16 жовтня 2007, 18:56

Член Соцпартії Володимир Бойко стверджує, що СПУ недоодержала на дострокових виборах 50-60 тисяч голосів виборців.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Столичні новини", повідомляє прес-служба СПУ.

"Я вважаю, що соціалісти, по великому рахунку, у парламент пройшли. Мені відомо, що діялося на округах. Навіть і в нас у Донецькій області, де була команда Соцпартію не пропускати. Думаю, якщо б перерахувати голоси, ми б пройшли", - заявив Бойко.

"Але в нас усе "замовляють". Так що нічого дивного немає. Сьогодні усе вирішують гроші. Крім того, велику роль зіграли заклики комуністів і Партії регіонів не голосувати за маленькі партії: мовляв, вони все рівно непрохідні", - додав він.

Реклама:

При цьому Бойко відзначив "ще один момент: знаєте, скільки людей не проголосували тільки через те, що не потрапили в списки?".

"Я можу назвати цілу вулицю - у Маріуполі це вулиця Жигулівська, будинки з 1-го по 101-й номер узагалі не були включені в списки", - заявив член СПУ.

За словами Бойка, він "місяць воював, щоб навели порядок з виборчими списками".

"Як розуміти ситуацію, коли приходиш на дільницю, а до тебе підходить літня жінка і говорить:

ВІДЕО ДНЯ

"Володимире Семеновичу, як не соромно цій державі: мама, що померла 2 роки тому, значиться в списках, а мене там немає. На кого подавати в суд?", - розповів соціаліст.

"Так що СПУ недоодержала 50-60 тисяч голосів", - резюмував Бойко.

Як відомо, Соцпартія має намір оскаржити результати дострокових виборів у Вищому адміністративному суді України, на що в них за законом є п'ять днів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування