Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Катеринчук спродюсує голлівудський фільм про Помаранчеву революцію

Середа, 17 жовтня 2007, 12:35

Один із лідерів блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Микола Катеринчук підтвердив свої наміри виступити виконавчим продюсером художньої кінострічки про події Помаранчевої революції, яку створюватиме разом з американською кінокомпанією.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу Катеринчука.

За її інформацією, команда досвідчених голівудських і міжнародних фахівців у галузі кіно висловила бажання розповісти правдиву історію про спільні зусилля українців та міжнародної спільноти, які стали фундаментом утвердження демократії в Україні.

"Справжній Голівуд має розказати справжню історію подій Помаранчевої революції. Зараз ми знаходимось на етапі підготовки до зйомок", - розповів Катеринчук.

За його словами, "іде пошук акторів на головні ролі, у тому числі – на ролі головних політичних учасників тих подій, у тому числі на ролі Віктора Ющенка та Юлії Тимошенко".

"Ми впевнені, що наша стрічка буде справжнім голівудським кіно, яке відповідатиме абсолютно всім стандартам "фабрики мрій", - заявив Катеринчук.

Крім того, автори фільму переконані, що героїзм українських людей у ті дні та тижні, що передували подіям Помаранчевої революції, є надихаючою історією для всього світу, йдеться у повідомленні.

Відтак вони вважають, що ця історія буде цікавою для сприйняття на північноамериканському і міжнародному кіноринках.

Підготовці до зйомок також передуватиме створення групи політичних консультантів, до якої увійдуть відомі українські політики, повідомляє прес-служба Катеринчука.

Зйомки художнього фільму планується розпочати в січні 2008 року у Софії та Києві.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування