Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В НУНС вважають, що Симоненко хоче реанімувати Мороза і Януковича

Четвер, 18 жовтня 2007, 13:45

Представник НУНС Роман Зварич вважає, що оскарження Компартією результатів виборів спрямоване на реанімацію "антикризової" коаліції.

Так Зварич прокоментував ухвалу Вищого адміністративного суду про призупинення публікації результатів дострокових парламентських виборів в офіційних виданнях у зв'язку з позовом КПУ, повідомляє прес-служба .

"Взагалі дивно, що Вищий адміністративний суд ухвалив рішення про провадження справи за позовом комуністів. Адже є як формальні, так і матеріальні підстави, на які можна було би послатися і відмовити у розгляді цієї справи", - зазначив Зварич.

"Я читав цей дуже довгий трактат, який називається позов КПУ до ВАСУ, але не знайшов там предмету спору", - зауважив він.

Зварич навів приклад, що у позові написано, що за даними громадських організацій, закордонних спостерігачів, спостерігачів від політичних партій в день голосування 30 вересня встановлені масові порушення виборчого законодавства пов’язаного із складанням та уточненням списків виборців.

"У Вінницькій області виявлено 26 неточностей, Запорізькій - 39 тощо. Як це впливає на встановлення результатів виборів Центральною виборчою комісією, мені важко зрозуміти", - сказав він.

"Цей позов, швидше за все, чергова політична акція, спрямована на те, щоб якимось чином реанімувати стару коаліцію з "регіоналів", комуністів та соціалістів. У КПУ намагаються схопитися за останню соломинку", - наголосив Зварич.

"Але я не бачу тут якоїсь серйозної загрози. Думаю, що суд винесе рішення про відмову у задоволенні позову", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування