Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко звинувачує БЮТ та "НУ-НС" у спробах підкупу

Четвер, 18 жовтня 2007, 17:08

Лідер Компартії Петро Симоненко звинувачує БЮТ та "Нашу Україну - Народну самооборону" у спробах підкупу майбутніх депутатів з різних фракцій Верховної Ради шостого скликання.

Про це повідомляють Українські новини із посиланням на прес-службу КПУ.

"Уже зараз "помаранчеві" ведуть закулісні торги з депутатами з різних фракцій, "роздаючи слонів" - обіцянки політичної підтримки й преференцій для бізнесу тих, хто їх підтримає", - сказано в повідомленні.

На думку Симоненка, БЮТ і "НУ-НС" відкрито закликають депутатів до політичної корупції.

Лідер КПУ назвав членів БЮТ та "НУ-НС" "не впевненими в стабільності "помаранчевої" коаліції, яка налічує ледь більше ніж 226 "депутатських багнетів".

За його словами, вони "у спробах зайняти пост прем'єр-міністра й "роздерибанити" всі державні посади готують суспільну думку до, по суті, нового витка політичної корупції, яку вони завжди використовували як основний механізм для досягнення своїх цілей".

При цьому Симоненко підкреслює, що комуністи в жодному разі не будуть входити в коаліцію з БЮТ і "НУ-НС" і голосувати за кандидатуру Тимошенко на пост прем'єра.

Раніше член КПУ Олександр Голуб спростував заяву члена "Нашої України - Народної самооборони" Миколи Катеринчука про те, що частина КПУ, можливо, підтримає в парламенті кандидатуру Тимошенко на пост прем'єра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...