Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НУ-НС" набивається в компанію до комуніста, суду та БЮТ

Четвер, 18 жовтня 2007, 17:17

Блок "Наша Україна - Народна самооборона" подав заяву до Вищого адміністративного суду про залучення його стороною на боці ЦВК у справі КПУ проти Центрвиборчкому.

Про це заявив член блоку Микола Оніщук, повідомляє прес-служба "НУ-НС".

Він переконаний, що позов комуністів немає жодних шансів на задоволення:

"Він не містить належного обґрунтування, чому саме постанова ЦВК про встановлення результатів виборів має бути визнана протиправною, тобто такою, що не ґрунтується на результатах виборчого процесу".

"Наш блок не має сумніву, що суд не задовольнить позов комуністів, а також інших позивачів у цій справі, і не скасує постанову ЦВК про встановлення результатів виборів", - заявив Оніщук.

На питання про мотиви, якими керувалися комуністи, подаючи позов, член "НУ-НС" сказав: "Такі дії можна розглядати як спробу затягнути щонайменше на п'ять днів оприлюднення результатів виборів, а відповідно і перенести дату першого засідання ВР шостого скликання".

Як відомо, у четвер БЮТ подав заяву до Вищого адміністративного суду з проханням залучити його в якості третьої сторони у справі про визнання неправомірними дій ЦВК під час встановлення результатів дострокових виборів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування