Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пінчук підсилив СТБ генидиректором ICTV

П'ятниця, 19 жовтня 2007, 08:38

Генеральний директор четвертого за популярністю українського телеканалу ICTV Олександр Богуцький очолив наглядову раду ЗАТ "Міжнародний Медіа Центр" ("ММЦ", Київ), що є головним акціонером п'ятого за популярністю телеканалу СТБ (ЗАТ "ММЦ-СТБ").

Як говориться в офіційному повідомленні "ММЦ" у четвер, таке рішення ухвалили збори акціонерів компанії 17 жовтня.

Богуцький змінив на цій посаді Андрія Шаповалова, що є главою наглядової ради "ММЦ-СТБ".

Як повідомлялося, телеканали СТБ, ICTV і третій за популярністю в країні "Новий" знаходяться під управлінням створеної українським бізнесменом Віктором Пінчуком міжнародної інвестиційно-консалтингової компанії EastOne LLC (Лондон) (до вересня цього року - корпорація "Інтерпайп").

Головний виконавчий директор EastOne Геннадій Газін наприкінці вересня повідомив про рішення створити на базі цих телеканалів медіахолдинг.

Антимонопольний комітет України в серпні дозволив кіпрській Venus Bay Holdings Limited одержати контроль над ТОВ "Міжнародна комерційна телерадіокомпанія "ICTV", "ММЦ-СТБ" і ЗАТ "Новий канал" (усі - Київ).

Богуцький у вересні також повідомив про плани трьох каналів з 2009 року перейти до самостійної реалізації реклами через одне агентство.

За даними компанії GFK Ukraine, частка аудиторії "Нового каналу" у вересні склала 7,31%, ICTV - 6,37%, СТБ - 5,89%, а сумарно трьох каналів - 19,57%, що є другим показником після телеканалу "Інтер" з його 21,4%.

Згідно з даними ДКЦПФР, "ММЦ" належало 70,24% акцій "ММЦ-СТБ".
Чистий доход "ММЦ-СТБ" у 2006 році виріс на 38,1% - до 75,55 млн грн, чистий прибуток - на 18.3%, до 2,54 млн грн.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...