Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд повернув "Укртатнафті" старого директора

П'ятниця, 19 жовтня 2007, 13:56

Сумський апеляційний суд 29 серпня своєю ухвалою поновив Павла Овчаренка на посаді голови правління компанії "Укртатнафта", що володіє Кременчуцьким нафтопереробним заводом.

Про це повідомив адвокат Юрій Почепцов, що представляє інтереси Овчаренка.

"29 серпня було винесено Сумським судом ухвалу, якою були задоволені касаційні скарги Овчаренка і відмовлено в задоволенні касаційної скарги "Укртатнафти", - сказав він.

Почепцов повідомив також, що 26 вересня 2007 року Крюківський райсуд Кременчука, до якого справа була направлена в 2005 році під час апеляційного оскарження, виніс додаткове рішення, що визначає порядок поновлення Овчаренка на посаді голови правління.

"Крюківський суд конкретизував порядок виконання цього рішення. У рішенні сказано, що ніякі посадовці не повинні протидіяти поновленню Овчаренка", - зазначив Почепцов.

Раніше повідомлялося про захоплення невідомими особами заводуправління НПЗ. Вона була нейтралізована силами воєнізованої охорони підприємства, телефоном повідомило джерело на самому заводі.

За словами джерела, нападники не є співробітниками спец підрозділу МВС "Беркут", але їх одяг нагадує традиційний камуфляж цього підрозділу.

Судовий процес про поновлення Овчаренка на посаді був початий в жовтні 2004 року.

Овчаренко був звільнений з посади голови правління "Укртатнафти" у вересні 2004 року.

На посаді директора ВАТ "Укртатнафта" дотепер перебував Сергій Глушко.

УНІАН, Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування