Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович підвищив Табачнику зарплатню

П'ятниця, 19 жовтня 2007, 16:10

Уряд підвищив щомісячну довічну плату дійсним членам та членам-кореспондентам Національної академії наук та галузевих академій.

Про відповідне розпорядження Кабміну розповів віце-прем'єр Дмитро Табачник, повідомляє прес-служба уряду.

"Прийняття такого рішення було зумовлене тим, що майже три роки не здійснювалось підвищення розмірів довічних виплат видатним українським вченим, які своєю працею примножують науковий потенціал держави", – сказав Табачник.

Згідно із постановою уряду збільшує з 1 січня 2008 року плату за звання дійсного члена з 3000 грн до 5112 та члена-кореспондента Національної академії наук з 2000 до 3400.

А за звання дійсного члена та члена-кореспондента Української аграрної академії, Академії медичних наук, Академії педагогічних наук, Академії правових наук, Академії мистецтв встановлює її розмір на рівні - відповідно 4601 гривні та 3060 гривень.

"На моє глибоке переконання це свідчить про одне – Кабінет Міністрів, очолюваний Віктором Януковичем, здійснював і здійснюватиме конкретні кроки щодо забезпечення сприятливих умов роботи українських вчених та розвитку вітчизняної науки в цілому", - додав Табачник.

Як відомо сам Табачник є дійсним членом Академії правових наук.

Членами національної академії наук є екс-спікер Володимир Литвин, екс-міністр освіти Василь Кремень, екс-віце-прем'єр з гуманітарних питань Віталій Семиноженко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...