Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновола призначили "штатним оракулом", щоб сіяти сум?

П'ятниця, 19 жовтня 2007, 18:55

Представник Блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Ключковський вважає, що Партії регіонів спеціально прагне посіяти в суспільстві зневіру щодо створення коаліції демсил.

Так він прокоментував прес-службі блоку висловлювання кандидата в депутати від Партії регіонів Тараса Чорновола, що блок НУНС не хоче створення коаліції демократичних сил, і що Верховна Рада VI скликання цілком може працювати без коаліції, а уряд Януковича в цей період буде виконуючим обов’язки.

"Тарас Чорновіл від своїх партійних босів отримав дозвіл говорити все, що завгодно, і тим самим створювати в українському суспільстві такий собі "інформаційний сум", - вважає Ключковський.

За словами Ключковського, такі висловлювання політичних опонентів є нічим іншим як результатом невизначеності у власних подальших діях.

"Вони бачать, що створення коаліції демократичних сил є завершеним фактом, в наслідок чого їм потрібно бути в опозиції, - зазначає Ключковський. - Водночас вони не готові психологічно бути в опозиції. Тому з їхнього боку відбуваються будь-які спроби для того, щоб затягнути процес, щоб його ускладнити, або й зірвати, якщо вдасться".

На думку Ключковського, Партія регіонів "повторює сценарій, який розгортався після виборів 2006 року: спочатку ні в кого не було сумнівів щодо утворення демократичної коаліції, а потім пішли блокування трибуни Верховної Ради, закулісні переговори й перетягування Мороза та інших".

"Тому, - підкреслив Ключковський, - вони зараз створюють "димову завісу".

Зі свого боку, він підтвердив, що "передумов для розмов про створення широкої коаліції немає".

В повідомленні НУНС Чорновола названо "штатним оракулом Партії регіонів".



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування