Клюєв відрапортував, що всі 23 людини у Дніпропетровську померли під час вибуху

П'ятниця, 19 жовтня 2007, 20:55

Усі 23 людини, знайдені під уламками будинку, зруйнованого від вибуху газу у Дніпропетровську, загинули в момент вибуху.

Про це повідомив з посиланням на висновок судово-медичної експертизи віце-прем'єр, керівник урядової комісії з ліквідації аварії Андрій Клюєв на брифінгу в п'ятницю в Дніпропетровську.

Він нагадав, що в п'ятницю завершилася рятувальна операція - знайдені всі 23 людини, які загинули від вибуху газу.

Клюєв повідомив, що на даний час 16 осіб знаходиться в лікарні, з них двоє - у важкому стані: це 78-річна жінка і 14-річна дівчинка. За словами віце-прем'єра, лікарі стверджують, що їхнє життя поза небезпекою.

Віце-прем'єр також повідомив, що з п’ятниці будинок передається в будівельну компанію, яка буквально в суботу почне його демонтаж.

За його словами, 80 співробітників Міністерства з питань надзвичайних ситуацій будуть брати участь у розбиранні будинку і вживатимуть усі заходи безпеки для запобігання будь-яких надзвичайних ситуацій.

Клюєв відзначив, що місце аварії буде оточено доти, поки не буде розібраний "останній камінь".

Він також повідомив, що за пропозицією жителів на місці розібраного будинку буде висаджено парк і встановлений пам'ятник загиблим.

Крім того, Клюєв повідомив, що робота штабу з ліквідації аварії будуть продовжені в будинку школи N76 (розташований в 300 м від будинку).

За його словами, учні цієї школи будуть ходити на заняття в сусідню школу, а штаб буде працювати ще протягом двох тижнів.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування