Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колеги Гриценка з'їдуться в Київ приєднувати Україну до себе

Неділя, 21 жовтня 2007, 12:59

У неділю до Києва вперше в історії незалежної України завітають всі глави оборонних відомств країн Південно-Східної Європи для участі в засіданні Ради міністрів оборони цих країн.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, наступного дня за участю президента Віктора Ющенка відбудеться офіційна церемонія відкриття засідання.

"Проведення такого масштабного міжнародного заходу має велике політичне значення, адже це є в першу чергу визнання країнами Південно-Східної Європи нашої держави як рівноправного партнера", - йдеться в повідомленні.

До порядку денного засідання Ради міністрів оборони ПСЄ у Києві включено звіти про діяльність Координаційного комітету РМО ПСЄ та Політико-військового Керівного комітету РМО ПСЄ за 2007 рік та про діяльність багатонаціональної бригади SEEBRIG, виступи представників Об’єднаних командувань НАТО "Неаполь" та "Брунссум".

Але ключовим питанням, зазначає прес-служба, має стати розгляд заяви України щодо її прагнень приєднатися до Угоди про Багатонаціональні Миротворчі Сили ПСЄ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування