Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У НУНСі заговорили, що угоду з Тимошенко ще можна змінити

Неділя, 21 жовтня 2007, 21:46

Кандидат у народні депутати від блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Владислав Каськів переконаний, що всі депутати від НУНС підтримають кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра.

"Я абсолютно переконаний, що кожен із 72 членів блоку "Наша Україна - Народна самооборона" підтримає обв'язково і демократичну коаліцію, і підтримає своїм голосуванням Юлію Тимошенко", - підкреслив він в інтерв'ю 5 каналу.

Він також висловив готовність виконувати норму про імперативний мандат, якщо таке рішення прийме фракція, хоча незгодний з цією нормою.

"Якщо фракція прийме рішення про обов'язкове голосування, я, звичайно, це виконаю", - запевнив Каськів.

Однак він зазначив, що питання про імперативний мандат обговорювалося на засіданні політради НУНС, і "переважна більшість членів політради – проти".

Він додав також, що "більшість депутатів із різних фракцій абсолютно не сприймають ідею імперативного мандату".

Щодо того, що ця норма прописана в угоді про створення демократичної коаліції, парафованій лідерами БЮТ і НУНС, Каськів наголосив, що парафування угоди не є її підписанням, і угода ще може бути змінена.

"Парафування угоди – це тільки її попереднє погодження", - сказав він. За словами Каськіва, "дуже багато програмних положень (угоди) потребують вдосконалення".

"Я пропоную найближчим часом обговорити спільно двома політрадами, викласти аргументи й прийти до консенсусу", - зазначив Каськів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування