Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького кличуть Тимошенко і Кличка попрацювати на репутацію

Понеділок, 22 жовтня 2007, 14:05

Заступник Київського міського голови – секретар Київської міської ради Олесь Довгий вчергове закликає фракції Блоку Юлії Тимошенко та Блоку Віталія Кличка взяти участь у сесії Київради та постійних комісіях.

Про це він заявив в інтерв’ю журналістам, повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу Київської міськради.

"25 жовтня заплановано провести чергове пленарне засідання. Воно буде не менш відкритим, ніж попереднє. У представників опозиції з’являється шанс врятувати свою підмочену репутацію, долучившись до конструктивної роботи депутатського корпусу", - зазначив Довгий.

"В чергове закликаю фракції БЮТ та Блоку Віталія Кличка до роботи у сесійній залі та постійних комісіях. Досить кивати на Верховну Раду та на коаліції, - зробіть нарешті ж хоч щось хороше для Києва і киян", - закликав він.

Довгий також висловив переконання, що спроби опозиції дискредитувати рішення Київської міської ради, ухвалені на пленарному засіданні 18 жовтня, свідчать про відверту антикиївську спрямованість цих політичних сил.

За словами секретаря Київради, заяви представників опозиції про те, що земельні рішення могли б прийматися і без особистої присутності людей, яким виділяється земля, виглядають як "відверте блюзнірство".

"Саме через деструктивні дії опозиції, яка намагалася затягнути час розгляду земельних питань, кияни, яких було запрошено до сесійної зали, зіткнулися з певним дискомфортом, очікуючи, доки опозиціонери награються в політику", - вважає Довгий.

"Зважаючи на те, що у подальшому опозиція знову може вдатися до подібних дій, ми гарантуємо, що громадянам буде надаватися окреме приміщення та забезпечуватимуться всі необхідні умови", - наголосив він.

Довгий також запевнив, що "спекуляції опозиціонерів не змусять нас відмовитися від курсу на максимальну прозорість та відкритість при прийнятті рішень".

"Наступним етапом стане публічний звіт кожної фракції. Коли прийде час звітуватися, то кияни зможуть пересвідчитися у тому, що опозиційним фракціям немає, що сказати", - впевнений він.

Також, за словами Довгого, "брехливими" є й заяви опозиції про те, що новий формат роботи Київради начебто спричинений "коаліційними угодами" політичних сил, які потрапили до парламенту в результаті дочасних виборів.

"Подібні заяви – це прояв агонії тих політиків, яким немає чого запропонувати киянам. Їхні піарники зараз з усіх сил намагаються знайти бодай якесь, хоч трохи схоже на розумне, пояснення тому, що опозиція не голосувала за виділення землі людям, які стояли на трибуні", - зауважив секретар Київради.

Він також наголосив, що "опозиційні фракції не лише виявили крайню неповагу до киян, а й, по суті, продемонстрували свою антикиївську спрямованість".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
Усі новини...