Черновецький все ще сподівається, що в Луценка є хоч крапля совісті

Понеділок, 22 жовтня 2007, 18:02

Київський міський голова Леонід Черновецький чекає від лідера "Нашої України - Народної самооборони" Юрія Луценка перевірки на детекторі брехні, а також на алкоголізм.

Після цього мер готовий вступити з ним у будь-який діалог, зокрема, спільно пройти тест на наявність у крові наркотичних засобів.

Про це Черновецький заявив у понеділок, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу Київської міськдержадміністрації.

"На думку журналістів, Юрій Луценко боїться пройти публічну перевірку на детекторі брехні. Але ми усе ще чекаємо, коли це станеться. Ми, кияни, виведемо на чисту воду всю його політичну брехню, а також те, що він хоче приховати", - сказав Черновецький.

"Я мер Києва, і мені не можна говорити безвідповідальні речі. І якщо Луценко має хоча б краплю совісті і відповідальності, то відмова від моєї пропозиції привселюдно пройти перевірку на детекторі брехні є нічим іншим, як бажанням приховати перед народом деякі факти своєї роботи на посаді міністра внутрішніх справ", - додав він.

Як відомо, раніше Черновецький заявляв, що готовий разом з Луценком пройти будь-яку перевірку, у тому числі на предмет вживання наркотиків або одержання хабарів.

У свою чергу, лідер "НУ-НС" пропонував меру здати кров для тестування на наявність у ній наркотичних засобів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...