Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький не дозволить шоу-бізнесменам Луценку і Тимошенко відволікати його

Понеділок, 22 жовтня 2007, 18:04

Мер Києва Леонід Черновецький не дозволить Юрієві Луценку і Юлії Тимошенко відволікати його від вирішення проблем киян.

Так Черновецкий прокоментував у понеділок ініціативу блоків "Наша Україна - Народна самооборона" і Блок Юлії Тимошенко про перевибори мера, повідомляє Ліга.

"Я не дозволю шоу-бізнесменам Луценку і Тимошенко відволікати нас від вирішення реальних проблем киян. Чергові заяви цих несумлінних політиків про так звані "перевибори мера Києва в 2007 році" це не більше, ніж черговий нерозумний і невдалий жарт", - процитували слова мера Києва в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

За словами Черновецького, будь-якій людині відомо, що ні Конституція України, ні існуюче законодавство, ні рішення Конституційного суду не дозволяють "у тверезому стані говорити подібне".

На думку столичного мера, політики, які роблять подібні заяви, "водять за ніс журналістів і виборців, привселюдно демонструючи свою некомпетентність і небажання робити реальну роботу на благо киян".

"Я з повною впевненістю заявляю, що ніхто з цих політиканів не знає ні Конституції, ні законів, ні процедури прийняття рішень. Крім того, вони компрометують президента України, прикриваючись його ім'ям", - заявив він.

Блоки НУНС і БЮТ мають намір у числі першочергових розглянути у Верховній Раді проект закону "Про призначення позачергових виборів депутатів Київської міської ради і київського міського голови". Дострокові вибори мера повинні відбудуться до кінця 2007 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...