В.о. директора "Дніпрогазу" отримав струс мозку, але залишається "за кермом"

Вівторок, 23 жовтня 2007, 09:41

Виконувач обов'язків генерального директора підприємства з газопостачання й газифікації ВАТ "Дніпрогаз" Сергій Корнійчук у понеділок вранці по дорозі на роботу поблизу с. Богуслав (Павлоградський р-н Дніпропетровської обл.) потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Про це інформує "Обком" із посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Як повідомили в Павлоградскому районному відділенні УМВС України в Дніпропетровській області, автомобільна аварія відбулася на 229-му кілометрі дороги Знаменка-Луганськ-Ізварино вранці 22 жовтня.

Подія, за попередньою інформацією, сталася з вини водія машини, що йшла попереду, який не справився з керуванням, у результаті чого його автомобіль занесло, і він перегородив дорогу.

Корнійчук, який у момент ДТП перебував в машині як пасажир, у результаті аварії отримав струс мозку, вивих щелепи і перелом руки.

Після того, як у лікарні йому було надано медичну допомогу, він відправився в Дніпропетровськ на автомобілі, що прибув за ним.

Представник ТОВ "ГАЗЕКС-Україна" (Київ), що керує "Дніпрогазом", підтвердив агентству інформацію про ДТП, а також уточнив, що Корнійчук, незважаючи на отримані травми, продовжує керувати діяльністю міськгазу.

Корнійчук, який також є генеральним директором підприємства з газопостачання  й газифікації ВАТ "Донецькміськгаз", був призначений в.о. генерального директора "Дніпрогазу" минулого тижня, після того, як керівник цього міськгазу Ігор Іванків був затриманий правоохоронними органами.

13 жовтня цього року в Дніпропетровську у 10-поверховому житловому будинку стався вибух природного газу, у результаті якого, за останніми даними, загинуло 23 особи, а також були пошкоджені розташовані поблизу будинки і споруди.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування