Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Партії регіонів після приходу Тимошенко чекають нової хвилі рейдерства

Вівторок, 23 жовтня 2007, 11:43

Кандидат у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Михайло Чечетов прогнозує, що у разі, якщо лідер блоку її імені Юлія Тимошенко стане прем'єр-міністром, збільшиться кількість рейдерських атак на підприємства.

Про це Українським Новинам повідомила прес-служба ПР.

"Ще не встигло просохнути чорнило на договорі між Тимошенко й (лідером блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" В'ячеславом) Кириленком про створення парламентської коаліції, а бізнес-оточення Тимошенко вже має намір улаштувати переділ власності", - говорить Чечетов.

За його словами, перший крок на такому шляху - спроба захоплення Кременчуцького нафтопереробного заводу.

"І хоча сьогодні бандитизм не пройшов, але можна бути впевненим у тому, що з "воцарінням" Тимошенко на посаді прем'єр-міністра України підуть нові спроби захоплення підприємств", - вважає Чечетов.

На думку представника ПР, у такий спосіб підтверджуються побоювання експертів, що у разі приходу Тимошенко до влади в країні буде черговий перерозподіл власності, у першу чергу будуть здійснюватися спроби змінити власників у паливній і металургійній галузях.

"І цілком можливо, що незабаром під прикриттям гарних фраз про чесність, справедливість, наповнення державної скарбниці, бандитизм стане основою економічної політики "помаранчевої" влади щодо бізнесу", - вважає Чечетов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...