Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк чекає чергових "гонінь" від РНБО

Вівторок, 23 жовтня 2007, 14:17

На засідання Ради національної безпеки й оборони України в п'ятницю буде винесене питання роботи Фонду державного майна.

Про це у вівторок на прес-конференції повідомила голова ФДМ Валентина Семенюк, інформує "Ліга".

При цьому Семенюк вважає, що "не випадково сьогодні стоїть питання про те, щоб розглянути роботу ФДМ на засіданні РНБО".

Голова ФДМ підкреслила, що оцінку діяльності Фонду може поставити тільки Верховна Рада, а будь-які рішення РНБО щодо його роботи будуть носити незаконний характер.

На думку Семенюк, розгляд роботи Фонду на засіданні РНБО пов'язаний з її позицією як керівника фонду у відношенні створення рівних для всіх умов конкурсів із приватизації тих чи інших об'єктів.

Вона навела приклад, коли один український олігарх придбав один із об'єктів і не заплатив за нього гроші, після чого вона як керівник фонду скасувала торги.

"Тоді він сказав мені, що йому краще організувати виборчу кампанію і розправитися зі мною як керівником ФДМ і із соціалістами, оскільки я змушую олігархів платити великі гроші", - розповіла чиновник.

Керівник ФДМ прямо пов'язує цю ситуацію з майбутнім засіданням РНБО.

При цьому Семенюк пообіцяла озвучити журналістам прізвище цього олігарха і показати всі документи одразу ж за підсумками такого засідання.

Як відомо, 31 липня заступник секретаря РНБО Юрій Продан заявив, що Кабінет міністрів і ФДМ низкою рішень про розпорядження держмайном стратегічного значення фактично порушили основи державної політики в сфері енергетичної безпеки, визначені на засіданні РНБО 9 грудня 2005 року і введені в дію відповідним указом президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування