У Бойка сподіваються на мир в "Укртатнафті"

Вівторок, 23 жовтня 2007, 16:05

Міністерство палива і енергетики виступає за мирне врегулювання конфлікту акціонерів "Укртатнафти" навколо Кременчуцького нафтопереробного заводу.

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на прес-службу міністерства.

Відповідно до повідомлення, Мінпаливенерго закликає найбільших акціонерів "Укртатнафти" інтенсифікувати діалог з метою нормалізації ситуації на підприємстві.

"Безумовно, міністерство не допустить будь-яких форм силового вирішення конфлікту акціонерів і має намір послідовно відстоювати цю позицію", - зазначив прес-секретар міністерства Костянтин Бородін.

Він додав, що Мінпаливенерго викладе свою офіційну позицію щодо легітимності поновлення Павла Овчаренка в статусі керівника підприємства після юридичної експертизи відповідей на спрямовані запити Павлу Овчаренку і Сергію Глушку, які оскаржують посаду голови правління "Укртатнафти".

Як повідомлялося, апеляційний суд Сумської області своєю ухвалою поновив Павла Овчаренка на посаді голови правління "Укртатнафти".

19 жовтня Овчаренко приступив до виконання обов'язків голови правління.

Овчаренка було звільнено з посади голови правління "Укртатнафти" у вересні 2004 року.

Республіка Татарстан і компанія "Татнафта" (Росія) вважають, що поновлення судом Овчаренка на посаді є рейдерським захопленням підприємства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News