Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лави "Регіонів" поповнили міністр, екс-голова ЦВК та сестра Льовочкіна

Вівторок, 23 жовтня 2007, 16:49

У вівторок на зборах майбутніх депутатів Партії регіонів до її складу було прийнято 15 осіб, включених у передвиборчий список Партії регіонів як безпартійні.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на члена Партії регіонів Юрія Мірошниченка.

За його словами, в Партію регіонів прийняті Інна Богословська - №4 у списку, Юрій Бойко - №49, Сергій Ківалов - №28, Олександр Волков - №42, Ірина Акімова - №63, Юлія Новікова - №105, Валерій Харлім - №107 і Микола Солошенко - №112.

Також до партії прийняли Павла Лебедєва - №121, Олександра Супруненка - №145, Ірину Бережну - №151, Юрія Мороко - №153, Сергія Тітенка - №159, Ірину Горіну - №162 і Михайла Зубця - №174.

Богословська на попередніх парламентських виборах очолювала список партії "Віче", зараз є заступником міністра юстиції. Бойко після формування в 2006 році коаліційного уряду очолив Міністерство палива та енергетики.

Ківалов – народний депутат від Партії регіонів у Верховній Раді п'ятого скликання, екс-голова ЦВК. Волков був обраний у 2006 році від блоку "Наша Україна" у Верховну Раду п'ятого скликання, проте пізніше підтримав парламентську коаліцію у складі Партії регіонів, СПУ і КПУ.

Акімова – гендиректор аналітичного центру "Бюро економічних і соціальних технологій". Новікова – голова наглядової ради Миколаївського комбінату хлібопродуктів, сестра керівника апарату прем'єр-міністра Сергія Льовочкіна.

Харлім – тимчасово безробітний. Солошенко - головний радник з розвитку виробництва і нових технологій металургійного заводу "Дніпросталь". Лебедєв – народний депутат п'ятого скликання, обраний у 2006 році за списком БЮТ.

Супруненко - директор юридичного центру "Еквітас". Бережна – приватний нотаріус. Мороко - гендиректор ТОВ "ММДС-Україна". Тітенко – голова Нацкомісії регулювання електроенергетики. Горіна - гендиректор ТОВ "Консент", Зубець – депутат ВР п'ятого скликання, був обраний за списком БЮТ.

Партійні квитки новим членам партії вручав лідер Партії регіонів, прем'єр-міністр Віктор Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування