Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представник Ющенка каже, що колізію з Януковичем можна вирішити і без суду

Середа, 24 жовтня 2007, 13:17

Представник президента в Конституційному Суді Марина Ставнійчук вважає, що питання конституційності Закону "Про Кабінет Міністрів" можна вирішити політичним шляхом, не залучаючи КС.

Про це вона сказала журналістам в приміщенні КС, повідомляють Українські новини.

"У нинішній час питання, які стосуються конституційності положень закону "Про Кабінет міністрів" можна вирішити політичним шляхом, не відволікаючи Конституційний Суд", - сказала вона.

Ставнійчук також вважає, що існують всі підстави знайти порозуміння між політиками й ухвалити цілком конституційний закон про Кабмін, зняти питання про невідповідність цього закону Конституції України без вирішення його в КС.

Як повідомлялось, раніше голова КС Андрій Стрижак заявив, що КС не буде розглядати подання президента Віктора Ющенка про конституційність закону "Про Кабінет Міністрів", тому що,за його словами, президент відкликав подання.

Як відомо, у середу Конституційний суд на відкритому пленарному засіданні 24 жовтня почав розгляд справи про тлумачення положень Конституції, що стосуються повноважень Верховної Ради при призначенні і звільнення, або відправлення у відставку прем'єр-міністра і членів Кабінету міністрів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування