Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київрада зібралася підкинути землі "Динамо" і "Авалю"

Середа, 24 жовтня 2007, 13:55

Земельна комісія Київради ухвалила рішення про надання трьох земельних ділянок футбольному клубові "Динамо" і продажу ще однієї ділянки ВАТ "Райффайзен Банк Аваль".

Таке рішення ухвалено у вівторок на засіданні комісії, повідомляє Ліга з посиланням на муніципальну газету "Хрещатик".

Банкіри куплять 0,25 га майже за 9 млн. грн.

Присутній на засіданні секретар Київрада Олесь Довгий зазначив, що опозиція має змогу проконролювати прозорість виділення землі.

"Юрій Дмитрук, як фахівець з питань земельних відносин, не дасть спуску членам комісії і буде контролювати реалізацію прийнятих нею рішень", - сказав Довгий.

Депутати одноголосно підтримали пропозицію продажу земельної ділянки ВАТ "Райффайзен Банк Аваль" на вул. Кутузова, 4-а в Печерському районі Києва. Це питання представлене і розглянуте повторно після зняття всіх зауважень від членів комісії.

На придбання ділянки площею 0,25 га банкіри витратять майже 9 млн грн.

Коментуючи участь у роботі опозиційних депутатів, член комісії Алла Шлапак підкреслила, що жодного зауваження з їх боку почуто не було. "Усі, хто хотів працювати в комісії, цю можливість мав", - зазначила Шлапак.

За її словами, одним з важливих питань порядку денного було створення робочої групи щодо відводу земельної ділянки ліцеєві N171 "Лідер" на вул. Лейпцігській, 11-а для підтримки талановитої столичної молоді.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування