Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наглядова рада "Укртатнафти" вирішила, кого вважати легітимним

Середа, 24 жовтня 2007, 14:57

Наглядова рада "Укртатнафти" вважає єдиним легітимним головою правління ЗАТ "Укртатнафта" Сергія Глушка.

Про це йдеться в заяві голови наглядової ради "Укртатнафти" Шафагата Тахаутдінова, розміщеній в середу на сайті Кабінету міністрів Татарстану.

"Усі накази, розпорядження, письмові або усні, а також і інші документи, договори, заяви і т.п., видані, озвучені або підписані Глушком, є обов'язковими для виконання всіма співробітниками, посадовими особами, працівниками й іншими особами, що зв'язані з ЗАТ "Укртатнафта" трудовими правовідносинами", - йдеться в заяві.

У документі відзначається, що будь-які дії, зроблені Павлом Овчаренком від імені ЗАТ "Укртатнафта", починаючи з 19 жовтня, є неправомірними і не ведуть до порушення прав і обов'язків для ЗАТ, а також не підлягають виконанню працівниками компанії.

Тим часом сам Глушко звернувся в правоохоронні органи з заявою щодо його незаконного зняття з посади.

Про це журналістам повідомив начальник міського управління міліції Кременчука Василь Овчаренко в середу.

За його словами, у заяві говориться, що Глушко незаконно відсторонений від керівництва підприємством і перебування на посаді глави правління "Укртатнафти" Павла Овчаренка незаконно.

Як повідомлялося, Овчаренко що очолював "Укртатнафту" у 2003-2004 роках, за рішенням Сумського апеляційного суду про його відновлення в посаді приступив 19 жовтня до керівництва підприємством, тоді як відсторонений директор Глушко заявив про силове захоплення НПЗ.


"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування