Лідер "євразійських" вандалів обіцяє Україні відповідь Росії

Середа, 24 жовтня 2007, 15:09

Лідер Євразійського союзу молоді Павло Заріфулін обурений забороною в'їзду на територію України й обіцяє заходи у відповідь з боку Росії.

У середу спікер СБУ Марина Остапенко заявила про поновлення статусу персон нон-грата для лідера Євразійського союзу молоді Заріфуліна і лідера Міжнародного євразійського руху Олександра Дугіна, пише "Сегодня".

Заріфулін заявив, що персоною нон-грата в Україні він оголошений незаслужено: "Буде відповідь тепер від Росії, ситуація вже перейшла в міжнародний політичний конфлікт".

За зізнанням лідера союзу, незважаючи на те, що його контакти абсолютно легко можна знайти в інтернеті, ніхто з українських спецслужб за цей тиждень не звернувся до нього за поясненнями, що свідчить про непрофесіоналізм слідчих.

Як відомо, минулого тижня активісти Євразійського союзу молоді спаплюжили державні символи України на горі Говерла.

20 жовтня в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко заявив, що особи вандалів встановлено - це два громадяни Росії й один українець, що зараз знаходиться в РФ. Зі свого боку Заріфулін цю інформацію спростував.

У середу СБУ направила запит до правоохоронних органів РФ щодо можливої причетності Дугіна і Заріфуліна до актів вандалізму в Україні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...