Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко заради футболу забрав у Гриценка аеропорт

Середа, 24 жовтня 2007, 18:55

Президент Віктор Ющенко доручив міністерству оборони передати комплекс Міжнародний аеропорт "Львів".

Відповідний указ Ющенко підписав в середу, повідомляє прес-служба президента.

Так Ющенко доручив Кабміну здійснити у місячний строк у встановленому порядку заходи щодо передачі у власність територіальної громади міста Львова цілісного майнового комплексу держпідприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" разом із злітно-посадковою смугою.

В Указі зазначається умова передачі - спільне з Міністерством оборони використання цієї смуги до 2011 року, а потім забезпечення адекватної компенсації Міністерству оборони України у зв'язку з передачею зазначених об'єктів.

Також Кабмін має у місячний строк здійснити у встановленому порядку заходи щодо передачі мінсім'ї навчально-спортивної бази з літніх видів спорту у Львові, у власність територіальної громади міста Одеси стадіону СКА, та у власність територіальної громади міста Дніпропетровська земельних ділянок та будівель 121 окремого полку зв'язку військової частини А-12/14 по вул.Короленка, 24.

Також згідно з указом має бути передані у власність територіальної громади міста Львова стадіон "Сокіл" і цілісний майнового комплекс державного підприємства "Львівський іподром".

Згідно із указом, це робиться з метою належного забезпечення спортивними будівлями і спорудами та відповідною інфраструктурою підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Також згідно із указом, уряд та Дніпропетровська, Донецька, Львівська, Одеська, Харківська обласні, Київська міська державні адміністрації мають передбачити у проектах бюджетів на відповідні роки фінансування заходів з підготовки в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, забезпечувати залучення на ці цілі коштів з інших не заборонених законодавством джерел.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування