На Укртатнафті знову намагаються змінити владу. Тепер з міліцією

Середа, 24 жовтня 2007, 22:38

У середу ввечері - між 21.00 і 22.00 - група співробітників Міністерства внутрішніх справ України на чолі з заступником міністра Василем Фатхутдіновим "намагалася захопити" приміщення заводоуправління ЗАТ "Укртатнафта".

Про це УНІАН повідомив адвокат "Укртатнафти" Олександр Санжара, назвавши дії міліції незаконними.

За словами адвоката, голова правління ЗАТ Павло Овчаренко звернувся до президента України, генерального прокурора і голови СБУ з проханням втрутитися в ці події.

У той же час, як повідомляє "Інтерфакс-Україна", Сергій Глушко, відсторонений від керівництва ВАТ "Укртатнафта" 19 жовтня в зв'язку з рішенням суду про відновлення в посаді керівника Павла Овчаренка, у середу повернувся на підприємство і знаходиться в будинку заводоуправління підприємства.

Як повідомив кореспондентові агентства представник підприємства, Глушко разом із групою ще з близько 15 осіб зараз знаходиться в приймальні заступника голови правління заводу Галини Дмитрієвої.

"Близько 16:15 від Дмитрієвої надійшов дзвінок за телефоном "02", у якому повідомлялося, що невідомі намагаються виламати двері в її приймальню. На місце виїхали міліціонери і провели слідчі дії", - повідомив агентству заступник начальника облуправління міліції Віталій Хан.

О 20:00 міліціонери планували залишити будинок заводоуправління, де проводили слідчі дії, передає кореспондент агентства.

У будинку заводоуправління знаходилося також близько 40 представників охоронної структури "Торг-сервіс", з якими уклав договір на охорону будинку конкурент Глушка за керівництво підприємством Овчаренко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування