Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рудьковский наостанок вирішив покритикувати Ющенка

Четвер, 25 жовтня 2007, 10:06

Міністр транспорту і зв'язку Микола Рудьковський називає неконструктивну позицію президента Віктора Ющенка щодо підготовки до Євро-2012.

Так він прокоментував заяву Ющенка щодо будівництва доріг, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу Мінтрансзв’язку.

Рудьковський заявив, що "активний розвиток мережі доріг, у тому числі в рамках підготовки до Євро-2012, можливо лише на концесійній основі, законодавче поле для чого в Україні відсутній саме з вини Президента".

"До того, як когось критикувати за повільну роботу, Віктору Ющенку варто було б зазирнути у свої папери і підписати закон про виділення земель для стратегічних державних об'єктів, який у секретаріаті чекає з квітня", - зазначив він.

"Непідписання законів і блокування роботи вищого законодавчого органа є демонстрацією безвідповідальності президента за процеси в країні", - вважає міністр транспорту.

Крім того, за словами Рудьковського, рішення щодо розпуску Верховної Ради заблокувало подальший розгляд нової редакції закону про концесії.

"Оскільки ухвалення цих законів є основною умовою інвесторів для участі в проектах будівництва доріг на концесійній основі, то саме дії президента блокують підготовку інфраструктури для прийняття Україною чемпіонату", - вважає міністр-соціаліст.

"Після низки дій голови держави, що внесли невизначеність у можливий механізм роботи концесіонерів доріг в Україні, жоден інвестор зараз не готовий вкладати гроші, поки його права й обов'язки не будуть закріплені законодавчо", - завив він.

"Тому якщо президент і надалі не буде підписувати закони, то і сам не зможе приїхати на матч Євро-2012", - додав міністр транспорту і зв'язку.

Як відомо, у середу Ющенко заявив, що шанси проведення в Україні фіналу Євро-2012 залежать від готовності спортивної інфраструктури. Більш активними в підготовці до чемпіонату, на його думку, повинні бути міністерства, причетні до розвитку загальної інфраструктури в Україні. Зокрема – Мінтранс.

Нинішній склад Кабінету міністрів з початком роботи Верховної Ради 6 скликання і створенням більшості буде розпущений і переобраний.

Ліга,

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування