Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Бродського хваляться, що суд дозволив називати Черновецького "дурдомівцем"

Четвер, 25 жовтня 2007, 11:55

Апеляційний суд Київської області не задовольнив апеляційну скаргу мера Києва Леоніда Черновецького на попереднє судове рішення, яким йому було відмовлено в позові про захист честі й гідності у зв’язку з неприємними висловленнями лідера Партії вільних демократів Михайла Бродського.

Про це заявивла Президія політради партії вільних демократів, передає прес-служба партії.

"Приводом для позову, поданого раніше Черновецьким у Києво-Святошинський райсуд, стала привселюдно висловлена Бродським впевненість у тому, що "дурдомівці не будуть керувати містом Києвом" – київський градоначальник, вірогідно, вирішив, що йдеться саме про нього", - сказано в заяві.

"Також Черновецький не згоден із твердженням вільного демократа, що не треба "серйозно ставитися" до всього, "що говорить Льоня". Наприклад, до того, що Черновецький може "назвати себе Наполеоном або Суворовим", або "сказати, що Володимирська гірка – це Альпи", - додається в заяві Президії політради.

Менше з тим, як повідомляють у партії, суд цей позов відхилив, а пізніше саме судове рішення було оскаржено командою мера в Апеляційному суді Київської області, але, "як і у випадку з попередною їй позовною заявою, у задоволенні апеляції теж було відмовлено".

Таким чином, на думку вільних демократів, своїм рішенням суд ще раз підтвердив право Бродського розповідати киянам правду про Черновецького і його діяльність, "якою б гіркою вона не була".

"Фактично, суд дозволив Бродському і далі називати речі своїми іменами. Якщо він, приміром, вважає, що керівництво Києва не справляється зі своїми обов'язками, "дерибанить" землю або що містом не повинні керувати "дурдомівці", то може не мовчати і вільно говорити про це людям. На зрозумілій їм мові", - стверджують у партії.

"А київській владі ми радимо краще не міфічні "гідність" із "честю" захищати, подаючи раз у раз різні позовні заяви, а почати, нарешті, по-справжньому працювати на благо міста і городян. Як би безглуздо це не звучало для Черновецького і його команди", - додається в заяві.

Тоді, на думку вільних демократів, "ні у киян, ні у політиків не буде приводу для невтішних оцінок і характеристик – та й захищати насправді буде що".

"А так, нема чого на дзеркало нарікати...", - підсумовують вони.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування