Луценко так просто в міністри не піде

Четвер, 25 жовтня 2007, 13:59

Лідер НУ-НС Юрій Луценко заявляє, що дасть свою згоду на можливу пропозицію посади Міністра внутрішніх справ тільки після того, як довідається, хто буде Генпрокурором.

Про це він сказав в інтерв'ю "Газете по-киевски", опублікованому в четвер.

"Я наполягаю на тому, щоб кандидатури силовиків у нинішній ситуації вносив президент. Якщо він мені запропонує, як у лютому 2005 року, посаду міністра, я не відразу відповім "так", а спочатку запитаю, хто буде Генпрокурором", - сказав Луценко.

"Від цього буде залежати моя відповідь", - додав він.

У той же час Луценко підкреслив, що "психологічно" йому хочеться повернутися в крісло міністра внутрішніх справ. "Хочеться поновити ту команду, що працювала на відновлення міліції", - додав він.

Луценко також підкреслив, що між НУ-НС і БЮТ немає протиріч. "Усі шукають протиріччя між нашими силами. Немає їх, повірте мені. Ми вміємо домовлятися", - підкреслив він.

Говорячи про позиції нашоукраїнця Юрія Єханурова, Луценко розповів, що той у розмові відзначив, що готовий підтримати Тимошенко на посаду прем'єра в тому випадку, якщо її кандидатура "буде чітко внесена президентом".

У той же час Луценко відзначив, що Єхануров "грає свою гру, вловлюючи точку зору Банкової".

У той же час він додав, що перед оголошенням про створення коаліції, коли він спізнювався на півтори години на прес-конференцію, оскільки був на Банковій, у секретаріаті "не було ні краплі сумніву, що коаліція буде у форматі НУНС-БЮТ, а прем'єром буде Тимошенко".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування