Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведько взяв на роботу заступника, звільненого Піскуном

П'ятниця, 26 жовтня 2007, 11:04

Генеральний прокурор Олександр Медведько призначив своїм заступником Віталія Щьоткіна звільненого Святославом Піскуном у квітні.

Про це повідомив генпрокурор Олександр Медведько, пише Комерсант-Україна.

Щьоткін відновився в посаді через суд. У Генеральній прокуратурі (ГПУ) він буде курувати нагляд над військовою прокуратурою.

Напрямок, визначений для Віталія Щьоткіна генпрокурором, є для нього порівняно новим.

Раніше він курував переважно слідчий напрямок (зараз цим займаються Ренат Кузьмін і Микола Голомша), а також відповідав за організацію нагляду над дотриманням законів з боку органів слідства і дізнання (цей напрямок на сьогоднішній день перебуває у віданні заступника генпрокурора Віктора Пшонки).

Як розповіло виданню джерело в керівництві ГПУ, Щьоткін "не занадто задоволений" відведеним йому фронтом роботи.

"Генеральний прокурор може кожному зі своїх заступників доручити будь-яку ділянку роботи – ту, котру вважає за необхідне. У нас, як в армії: накази не обговорюються, а виконуються",– сказав Щьоткін.

Утім, не виключено, що найближчим часом обов'язки між заступниками генпрокурора будуть перерозподілені, а їхня кількість зменшена. На сьогоднішній день у генпрокурора 11 заступників.

"Раніш було п'ять-шість заступників, зараз – дійсно забагато",– вважає один із заступників Олександра Медведька.

"Це питання до генерального прокурора: якщо він вирішить, що заступників забагато, можливо, він їх скоротить",– заявив Щьоткін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...