Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НУ-НС" от-от визначитися, кого передати в руки Морозу

П'ятниця, 26 жовтня 2007, 12:58

Блок "Наша Україна - Народна самооборона" найближчими днями визначить своїх представників до робочої групи з підготовки першого пленарного засідання Верховної Ради шостого скликання.

Про це заявив керівник юридичного департаменту блоку, кандидат у народні депутати від "НУ-НС" Микола Оніщук, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я думаю, що це може відбутися найближчими днями, сьогодні або в понеділок", - сказав він.

При цьому, Оніщук підкреслив, що обов'язок забезпечити організацію роботи такої робочої групи лежить на голові Верховної Ради попереднього скликання.

"Саме на голові Верховної Ради лежать регламентні обов'язки скликати таку робочу групу і створити умови для забезпечення організації її діяльності", - відзначив він.

На думку Оніщука, після рішення Вищого адміністративного суду процес підготовки першого пленарного засідання значно активізується.

"Я думаю, що в зв'язку з рішенням, що поставило крапку навколо результатів виборів, цей процес буде мати чітко визначений характер і я упевнений, що з початку наступного тижня будуть початі активні консультації між парламентськими фракціями", - сказав він.

"Це вирішення питань щодо відкриття і проведення нової сесії Верховної Ради", - уточнив представник блоку.

Раніше свої групи створили Партія регіонів, БЮТ і Компартія.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування