Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Януковичі" святкують ювілей. У Мороза скромно відзначають дату

П'ятниця, 26 жовтня 2007, 12:59

Партія регіонів у п’ятницю, 26 жовтня, святкує свій ювілейний – 10-й – "День народження".

Відповідний святковий банер розміщений на сайті партії.

Із цього приводу "регіонал" Юрій Мірошниченко заявляє, що Партія регіонів "розбудовує нашу державу, є відповідальною перед суспільством і користується найбільшою підтримкою громадян України".

На його думку, "в жодному разі не можна звертати з того шляху, яким йде Партія регіонів – адже це шлях перемоги, економічного зростання, громадської злагоди, шлях, який веде країну до демократії і добробуту".

Микола Присяжнюк, у свою чергу, зазначив, що до 10-річного ювілею партія підійшла "з високими результатами".

"Буквально нещодавно закінчились дострокові вибори, які засвідчили зростаючу підтримку Партії регіонів мешканцями практично всіх регіонів... Географія партії розширюється, ми завойовуємо довіру в тих областях, де раніше до нас було насторожене ставлення", - зазначив він.

А за словами "регіонала" Володимира Макеєнка, "десятирічний ювілей Партії регіонів – це ювілей понад мільйонного загону регіоналів". "Своєю багаторічною діяльністю наша партія довела право працювати на благо людей і говорити від імені народу", - зазначив він.

Між тим, у п’ятницю, 26 жовтня, свій 16-й "День народження" святкує також Соціалістична партія України.

"На відміну від багатьох партій соціалістичного спрямування, що заявили про себе у 1991 р., СПУ зуміла не тільки зберегти себе, а й стати впливовою політичною силою, обрати шлях розвитку, який найбільше відповідає потребам і сподіванням людей праці, які хочуть жити й працювати у незалежній демократичній Україні", - сказано у повідомленні прес-служби СПУ з нагоди дати.

"СПУ врахувала політичний досвід багатьох соціалістичних і соціал-демократичних партій - членів Соціалістичного Інтернаціоналу. Це досвід багаторічної солідарної боротьби за права людини, її соціальну захищеність в умовах ринкових відносин", - додається в повідомленні разом з вітаннями прибічникам ідей соціалізму..

Прес-служба також нагадує, що СПУ створена 26 жовтня 1991 року у Києві "зусиллями колишніх членів забороненої КПУ (КПРС), які не погоджувалися з її забороною і прагнули продовжувати політичну діяльність", і її лідером "був обраний колишній керівник більшості в Верховній Раді УРСР Олександр Мороз".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...