Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович обіцяє зупинити "відкритий торг" Ющенка-Тимошенко

Субота, 27 жовтня 2007, 14:42

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що його партія не допустить згортання політичної реформи.

"Ми є свідками того, як політреформа не просто зазнає ревізії, а фактично згортається", - зазначив він у своїй статті в "Дзеркалі тижня".

Янукович стверджує, що "між президентом і БЮТ відбувається відкритий торг, ціна якого — доля парламентаризму в Україні".

"Звісно, ми ніколи не допустимо цього. Ті, хто ділить нині владні повноваження в обмін на згортання інститутів демократії в Україні, мають про це пам’ятати", - наголосив він.

На думку Януковича, "спроби згорнути політреформу й передати максимум повноважень президентові набувають характеру боротьби між прихильниками поглиблення народовладдя та їхніми супротивниками".

"Спроби відновити в Україні президентсько-парламентську модель державного управління переслідують єдину мету: спростити процедуру прийняття важливих рішень, коли парламентський контроль замінить розчерк пера однієї людини", - вважає він.

"У цій ситуації Партія регіонів стає фактично єдиною реальною силою, здатною не допустити перекроювання Конституції на догоду політикам, які не представляють інтересів всього українського народу", - підкреслив Янукович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування