Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вандали з Говерли скаржаться на українських націоналістів

Неділя, 28 жовтня 2007, 12:18

Євразійський союз молоді заявляє, що на московський штаб цієї організації в суботу о 6 годині ранку скоїли напад українські націоналісти.

"Група невстановлених осіб з націоналістичної української організації "Братство", (що взяла на себе відповідальність за напад), залила гасом вентиляційні люки, влаштувала підпал підвалу житлового будинку", - йдеться у повідомленні ЄСМ.

У повідомленні зазначається, що дим швидко поширився в підвал, де перебуває штаб ЄСМ, а також "Товариство сприянню православному теле- і радіомовленню".

Євразійці стверджують, що їм "за допомогою вогнегасників вдалося самостійно до приїзду пожежних згасити полум'я, що перекинулося на перший поверх".

В ЄСМ кваліфікували акцію українських націоналістів як "терористичний напад", відзначивши, що "тільки диво врятувало житловий будинок від вибуху газу, тому що вогнем був охоплений газопровід".

При цьому в молодіжному русі стверджують, що "на місці злочину в цей момент працює бригада МВС і МНС".

"Інтерфакс" не має у своєму розпорядженні підтвердження цієї інформації із правоохоронних органів.

Більше того, у МНС РФ "Інтерфаксу" заявили, що до них "не надходило сигналу про загоряння в будинку номер 1 по бульварі Яна Райниса, і за зазначеною адресою пожежники не виїжджали".

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...