БЮТ звинувачує МВС у переслідуваннях і просить Мороза та Цушка вгамуватися

Понеділок, 29 жовтня 2007, 11:18

БЮТ вимагає від Генпрокуратури негайно вжити всі передбачені законом заходи для зупинення політичних переслідувань активістів блоку в областях.

У заяві прес-служби блоку йдеться про "реалізацію Міністерством внутрішніх справ провокаційного сценарію з дискредитації результатів дострокових виборів та залякування активістів БЮТ, які працювали під час виборчої кампанії на низовому рівні".

"БЮТ почав отримувати листи від міліції з вимогою надати списки людей, які працювали у місцевих виборчих штабах. Такі вимоги надійшли в районні виборчі штаби нашого блоку на Рівненщині", - заявляють у блоці.

Там переконані, що дії МВС носять "відверто замовний політичний характер, а їхнім автором є зганьблений "орел Мороза" Цушко, який діє під диктовку свого партійного боса".

БЮТ запевняє, що його "не залякають політичні клоуни незважаючи на те, що у них ще кілька днів буде зберігатися влада".

"Наші активісти працювали у виборчих штабах на громадських засадах, виконуючи свою роботу за покликом серця", - наголошується у заяві.

БЮТ вимагає від керівництва УМВС у Рівненській області "задекларувати отримані у результаті здирництва кошти від підозрюваних і тих осіб, які утримуються в слідчому ізоляторі".

При цьому БЮТ радить оточенню лідера СПУ Олександра Мороза і персонально Василю Цушку "вгамуватися, знайти в собі сили усвідомити і прийняти власний відхід у політичне небуття, яке стало наслідком зрадницької позиції щодо українського народу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування