Мороз розкритикував своїх

Понеділок, 29 жовтня 2007, 13:08

Лідер СПУ Олександр Мороз критично оцінив роботу столичних соціалістів.

На його думку, фракція соціалістів у Київраді фактично розкололася, її позиції не чутно, зокрема, щодо резонансних для столиці справ, що стосуються землі, тарифів і забудови, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу СПУ.

"Ми не створили систему взаємодії партійних комітетів і своїх фракцій у радах, не зуміли переконливо довести виборцям, що вони можуть розраховувати тільки на соціалістів, не створили тим самим імідж партії як сили, що відстоює інтереси людей", - підкреслив Мороз.

За його словами, частково через бездіяльність, частково через відсутність якогось досвіду в цій справі втрачена надзвичайно важлива ланка партійної роботи Соцпартії.

"Загублена можливість розвитку ефективних комунікацій, тому що через позицію наших представників у радах найкраще можна відреагувати на нестатки людини і всебічно популяризувати наше бачення проблем, що хвилюють людей", - вважає глава СПУ.

Крім того, на його переконання, варто відійти від шаблонів, нав'язаних багатьом з радянських часів.

"Тоді на зборах або пленумах можна було схвалювати зміст якоїсь справи, і цього було достатнє. Сьогодні ситуація принципово інша. Є конкуренція партій, є конкуренція справ", - підсумував Мороз.

Згідно з офіційними результатів ЦВК Соцпартія на дострокових парламентських виборах набрала лише 2,86% голосів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування