На місце Мороза претендує 270 тисяч. Але узгоджувати буде він

Вівторок, 30 жовтня 2007, 11:47

У Соціалістичній партії не бачать необхідності у відставці лідера партії Олександра Мороза.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу СПУ.

За словами представника СПУ, міністра освіти і науки Станіслава Ніколаєнка, на політраді СПУ питання про відставку Мороза з посади голови партії не піднімалося у зв`язку з тим, що раніше, на політвиконкомі партії, це питання обговорювалося, і відповідна заява Мороза була відхилена.

"Я не бачу необхідності відставки Олександра Мороза саме сьогодні чи завтра. Я думаю, що найближчим часом відставки Мороза не буде", - заявив Ніколаєнко.

При цьому він наголосив, що "помилилися ми всі, а не тільки Мороз – це результат нашої спільної діяльності".

За словами Ніколаєнка, на з`їзді партії, який запланований на середину листопада, це питання, швидше за все, також підніматися не буде, сказано у повідомленні.

Водночас, соціаліст зазначив, що з часом зміна керівництва партії, звичайно, відбудеться.

За його словами, "новий лідер партії, який з`явиться, скажімо, через півроку, рік чи два, три, звичайно, обов`язково буде узгоджений з Олександром Морозом".

Щодо конкретних кандидатур, які можуть з часом змінити Мороза на посту лідера СПУ, Ніколаєнко заявив, що таких кандидатур є 270 тисяч.

Як відомо, Мороз, виступаючи на засіданні Політради СПУ 27 жовтня, сказав, що має намір повернутись до питання своєї відставки, "яка моїми колегами-однопартійцями не підтримана", на з`їзді партії, що запланований на 17 листопада.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування