Завадити демкоаліції може відсутність дисципліни в НУ-НС?

Вівторок, 30 жовтня 2007, 15:42

Член ради БЮТ, лідер Української соціал-демократичної партії Євген Корнійчук вважає, що через відсутність елементарної дисципліни в блоці "Наша Україна - Народна самооборона" існує загроза існуванню демократичної коаліції.

Корнійчук наголосив, що підписання політичної угоди з блоком "Наша Україна - Народна самооборона" фактично відбулося, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу УСДП.

"Безумовно, лідери політичних сил повинні її юридично підтвердити в парламенті, але демократична коаліція з технічної точки зору уже відбулася", - сказав він.

"Зараз звучать одиничні голоси "нашоукраїнців", що говорять про незгоду з тією або іншою позицією угоди. Але люди, що увійшли в списки обох блоків, деякою мірою делегували свої повноваження щодо переговорного процесу лідерам блоку", - відзначає представник БЮТ.

"Зверніть увагу - з боку БЮТ не звучали ніякі заяви про те, що когось не влаштовує угода... Дискутувати можна скільки завгодно, поки формується позиція, але коли більшість проголосувала, ми повинні підтримати її рішення", - наголосив Корнійчук.

"Якщо такої елементарної дисципліни в нас і в наших колег не буде, на жаль, дійсно існує загроза того, що демократична коаліція не відбудеться", - вважає представник БЮТ.

"Люди, що увійшли в список блоку, повинні підтримувати, принаймні, головні позиції, що проголошував блок на виборах (створення демократичної коаліції й уряду)", - додав він.

"Ті, хто не згодний із проголошеними принципами, повинні були вийти зі списків, а не зараз каламутити воду", - заявив Корнійчук.

Як відомо, політрада партії "Народний союз Наша Україна" вважає, що БЮТ повинен конкретизувати механізми і тимчасові етапи виконання пропозицій із переходу армії на контрактну основу, повернення знецінених внесків колишнього Ощадбанку СРСР і встановлення ринку землі в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

15:56
Топгенерал США заявив, що для Америки вже не так ризиковано відправляти ATACMS в Україну
15:33
Росія вдарила двома ракетами по Одесі. Їх збили, але уламки впали на цивільних
15:33
На Херсонщині тракторист підірвався на російській міні
15:30
Ризики для військових: петиція до Зеленського про обмеження роботи онлайн-казино зібрала голоси
15:21
Зеленський після Ставки: Через атаки РФ на ГЕС під загрозою не лише Україна, а й Молдова
15:16
Зарплати вчителів: Лісовий натякнув на потенційно нову систему мотивації
15:12
На березі Тиси можуть побудувати мультимодальний термінал для міжнародних перевезень
15:11
відео, фотоНа Харківщині сапери знешкодили російську авіабомбу
15:02
фотоРосія перекинула у Крим танковий батальйон і готується до оборони – партизани
14:51
Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії – експерт
Усі новини...