Колесников обіцяє, що Луценко стане лідером злочинного угруповання

Середа, 31 жовтня 2007, 14:22

Один  із лідерів Партії регіонів Борис Колесников упевнений, що в результаті перегляду справи по "Білому лебеді" лідер НУНС Юрій Луценко буде визнаний лідером організованого злочинного угруповання.

Про це Колесников заявив, коментуючи намір Луценка переглянути цю справу, повідомляє прес-служба партії.

"Юрій Віталійович спізнився, тому що прокуратура давно і без його "участі" почала перегляд справи по "Білому лебеді". З огляду на вчорашні заяви Пенчука і коментарі начальника відділу розслідувань ГПУ Петра Коваля, Луценко на момент керівництва МВС був як мінімум лідером нового ОЗУ, чиї члени носили міліцейські погони. Тому-то горе-екс-міністр так і хвилюється", - заявив регіонал.

"Страшно спостерігати те, що ця людина, не володіючи повноваженнями силового міністра, уже зараз опустилася у своїх коментарях до погроз і незрозумілого мені шантажу", - відзначив Колесников.

"Ваші погрози, Юріє, нічого для мене не значили і не значать: навіть у СІЗО я не боявся Ваших "подвигів"! А Ваше колишнє перебування біля керма МВС уже стало, мабуть, для всієї Східної Європи хрестоматійним прикладом того, як так звані полум'яні революціонери тільки і вміють проводити політичні репресії, імітувати бурхливу роботу і продукувати дешевий самопіар у необмеженій кількості", вважає він.

Колесников нагадав , що справу проти нього закрили не через недоведеність його вини, а через відсутність у його діях складу злочину.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...