Ківалов нагадав Тимошенко похмуре пророцтво Нострадамуса

Середа, 31 жовтня 2007, 14:37

Усі політичні блоки і партії, що пройшли трипроцентний бар'єр на позачергових виборах, повинні оперативно підготуватися до проведення першого засідання парламенту.

Про це заявив кандидат у народні депутати від фракції Партії регіонів Сергій Ківалов в інтерв'ю газеті "Закон&Бізнес", повідомляє прес-служба партії .

Ківалов нагадав, що Партія регіонів 23 жовтня провела збори, на яких була створена робоча група з підготовки до проведення першого пленарного засідання Верховної Ради 6-го скликання.

"Наші плани можуть змінити тільки форс-мажорні обставини, про які, напевно, краще запитати в прихильників Нострадамуса з БЮТ. Усе залежить зараз від того, як вони прочитають і зрозуміють його послання. Нострадамус – пророк, пророкування якого були настільки численні і настільки похмурі, що вони підходять до будь-якої скільки-небудь значимої  події, що трапиться згодом", - відзначив він.

Ківалов упевнений, що Верховна Рада почне працювати.

"По-перше, як законослухняні парламентарії, представники Партії регіонів будуть виконувати усе, що передбачено законом. По-друге, у партії розуміють відповідальність перед виборцями", - заявив він.

"По-третє, у нас, на жаль, багато законів знаходяться в протиріччях один до одного, і це треба вирішувати якнайшвидше. Одні з першочергових завдань – завершення політичної і судової реформи. Здається, і наші опоненти, зрештою, приведуть себе до тями, і не будуть затягувати процес", - відзначив Ківалов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування