Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму знову оголошено попередження, а Бердянськ сидить без води

Понеділок, 12 листопада 2007, 10:43

У Криму оголошено штормове попередження на 12 листопада.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Головного управління МНС України в АРК, згідно з даними Гідрометеоцентру, на території Криму 12 листопада очікується західний вітер швидкістю 12 м/с, атмосферний тиск становитиме 737 мм ртутного стовпа, вологість – 78%. Температура повітря вночі 0-3 градуса тепла, вдень – 6–8 градусів тепла.

Місцями пройдуть дощі, на річках Криму очікується підвищення рівня води на 0,3-1 м над поточними позначками.

Тим часом у зв'язку з погіршенням погодних умов (посилення вітру до 25 м/с, місцями до 35 м/с) у м. Бердянську Запорізької області підтоплено 13 вулиць, на яких розташовано більше 600 житлових будинків (багатоповерхові і приватні).

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформу прес-службі Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій, рівень води досягав 80 см.

Переважно з підтоплених приватних житлових будинків люди тимчасово відселені в загальноосвітню середню школу N16 і до родичів.

Негодою ушкоджено 10 ліній комунальних газових мереж, 40 ліній міської електромережі і високовольтна лінія напругою 154 КВ, що живить місто.

У результаті знеструмлення тимчасово припинена централізована подача води і теплоносіїв споживачам.

Станом на 7 годину 12 листопада на 70% відновлене електропостачання, теплопостачання і водопостачання міста. Рівень води досягає 25 см. Жертв немає.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування