Києвом також пронеслася стихія. Черновецький скликає штаби

Понеділок, 12 листопада 2007, 10:47

У ніч з неділі на понеділок у Києві сталося аварійне відключення трьох повітряних ліній електромереж через складні погодні умови.

Так, було відключено лінії 110 кВ "Ірпінь-Біличі", "Північна-Біличі" та "Північна-Ірпінь", повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу АК "Київенерго".

У результаті без електроенергії залишилося 824 багатоповерхових будинки та 1100 будинків приватного сектору, районні котельні "Біличі", "М.Борщагівка", "Виноградар", а також 19 котелень "Житлотеплоенерго".

У ході оперативних переключень аварійними бригадами АК "Київенерго" в першу чергу відновлено електропостачання медично-лікувальних закладів: Центр радіаційної медицини, Центр трансплантації кісткового мозку та Онкоцентр.

Відновлено електропостачання у 120 багатоповерхових житлових будинках.

У свою чергу Київський міський голова Леонід Черновецький доручив терміново створити оперативні штаби з боротьби з природною стихією.

Крім оперативного штабу при міськдержадміністрації, Черновецький доручив створити подібні штаби в кожному районі столиці, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу КМДА.

Згідно з розпорядженням, завданням таких штабів стане "забезпечення оперативного управління снігоприбиральною технікою для контролю за безпекою на дорогах столиці".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування