Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наступна частина Марлезонського балету відбудеться у вівторок

Понеділок, 12 листопада 2007, 14:48

Наступне засідання робочої групи щодо підготовки засідання Верховної Ради 6 скликання відбудеться о 15:00 вівторка.

Про це повідомила лідер БЮТ Юлія Тимошенко в понеділок.

За її словами, на засіданні в понеділок не було прийнято жодного рішення через відсутність голосування.

Вона також підтвердила, що найбільша дискусія розгорнулася навколо кандидатури Адама Мартинюка на посаді голови групи, якого запропонували "регіонали" і категорично відмовились підтримати нашоукраїнці, і ніхто з них не хотів йти на поступки.

У зв’язку з цим, за словами Тимошенко, БЮТ запропонував альтернативну кандидатуру представника блоку Литвина Ігоря Шарова, який у свою чергу взяв самовідвід.

Зі свого боку Тимошенко наголосила, що БЮТ готовий голосувати за будь-яку кандидатуру, запропоновану "Нашою Україною" "заради збереження єдності демкоаліції".

Водночас один з лідерів НУНС В’ячеслав Кириленко розповів про причини відмови НУНС голосувати за Мартинюка.

На його думку, Мартинюк "отримав багато нарікань, коли був першим заступником голови Верховної Ради 5 скликання, і депутати неодноразово вносили на порядок денний питання про відсторонення його від головування через систематичне порушення регламенту".

"Ми не можемо починати роботу підготовчої групи з внесення його кандидатури. Ми були готові проголосувати за компромісну кандидатуру Шарова. На жаль, він взяв самовідвід, але ми переконані, що ця ситуація зміниться, і заради розблокування роботи ми готові надалі не наполягати на цій кандидатурі", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування