У вівторок "Регіони" знову пхатимуть Мартинюка

Понеділок, 12 листопада 2007, 15:29

На засіданні робочої групи з підготовки першого засідання Верховної Ради 6-го скликання у вівторок партія регіонів знову пропонуватиме кандидатуру Адама Мартинюка на посаду голови групи.

Про це заявила представник Партії регіонів Раїса Богатирьова.

За її словами, саме Мартинюк, "як досвідчений депутат", є компромісною фігурою на цю посаду.

"Тому ми завтра знову будемо пропонувати поставити на голосування кандидатуру Адама Мартинюка", - сказала Богатирьова.

Вона також не виключила сценарію, за якого в разі нерозблокування роботи групи Верховна Рада ухвалюватиме процедурні рішення вже у сесійній залі 26 листопада, коли збігає крайній термін відкриття нової сесії парламенту.

"Ми не розглядаємо такі сценарії, які побудовані на абсолютному політичному загостренні щодо початку роботи Верховної Ради. Ми переконані, що будуть компромісні рішення, що буде обраний голова підготовчої групи і будуть розглянуті всі питання", - сказала Богатирьова.

"Так що я думаю, що такого кризового сценарію не буде, але не виключаю цього в разі, якщо протилежна сторона не буде йти на поступки, або не буде аргументувати свою позицію", - додала вона.

Богатирьова також спрогнозувала, що кандидати в депутати від Партії регіонів отримають депутатські мандати 15-16 листопада.

За її словами, всі вони вже зареєструвалися в ЦВК, і комісія поінформувала Партію регіонів про належний порядок оформлення документів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News