Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Львів готує землю під молоток і футбол

Понеділок, 12 листопада 2007, 17:34

Влада Львова в рамках підготовки до проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році планує в січні-лютому 2008 року виставити на аукціон права оренди на п'ять земельних ділянок для будівництва готелів.

"Ми готуємо п'ять ділянок, що будуть надані інвесторам на правах оренди", - заявив начальник управління земельних ресурсів і регулювання земельних відносин Львівської міськради Михайло Бокало на прес-конференції.

За його словами, дата проведення аукціону й умови оренди будуть визначені після того, як 29 листопада поточного року сесія міськради затвердить остаточний список ділянок на аукціон, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як відзначив Бокало, умови оренди будуть передбачати зведення готелів за два-три роки, міська влада проконтролює інвесторів з метою попередження нецільового використання ділянок.

На аукціон планується виставити: ділянку на вул. Стрийській-Зарицьких площею 2300 кв. м під п'ятиповерховий готель за стартовою ціною 3,7 млн. грн., ділянку на вул. Суліми-Спокійній площею 9375 кв. м під 16-типоверховий готель - 10 млн. грн.

Також планується виставити ділянку на вул. Липова Алея площею 6291 кв. м під 16-типоверховий готель - 9 млн. грн., ділянку на вул. Старицького площею 338 кв. м під 5-типоверховий готель - 1 млн. грн. і ділянку на вул. Щирецькій площею 9466 кв. м під 9-типоверховий готель - 3,39 млн. грн.

За словами Бокало, влада Львова розраховує одержати від оренди даних ділянок не менш 40 млн. грн. при загальній стартовій ціні 27,09 млн. грн.

Усього підготовка до Євро-2012 передбачає будівництво у Львові 15 готельних комплексів, додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування