Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вже почала виселяти Семенюк

Вівторок, 13 листопада 2007, 09:44

Представники БЮТ направили в регіональні представництва Фонду державного майна листи з проханням звільнити приміщення в зв'язку з його майбутньою ліквідацією.

Про це повідомила "Экономическим известиям" голова ФДМ Валентина Семенюк.

"Сьогодні, коли коаліція ще не створена і договір двох політичних сил остаточно не підписано, регіональні відділення фонду почали одержувати листи з вимогою виїхати з приміщення, оскільки в найближчому майбутньому такого інституту не буде",— розповіла Семенюк.

Зокрема, за її словами, лист від представника БЮТ одержало регіональне відділення фонду у Волинській області.

"По Волині — 1,7 тис. приватизаційних справ. Головна мета такого виселення — знищити архіви всіх документів",— вважає Семенюк.

Вона не стала уточнювати, хто саме підписав лист. За інформацією газети, одним з можливих підписантів міг стати керівник обласного штабу БЮТ на Волині Євген Кирильчук.

Ліквідація ФДМ і створення міністерства з аналогічною назвою є одними з завдань Кабміну у випадку формування коаліції в складі БЮТ і блоку "Наша Україна — Народна самооборона" (НУ-НС).

У 1991 р. ФДМ створювався як тимчасовий орган, підконтрольний особисто президентові, на той момент — Леоніду Кравчукові. Передбачалося, що фонд ліквідують після того, як з держвласності буде виведено останній об'єкт.

Уряд Віктора Януковича прогнозував перспективу повного розпродажу на 2010-2012 р. Але джерела в БЮТ заявили, що фонд буде ліквідовано уже на початку наступного року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...