Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк кожен рік п'є через Пинзеника

Середа, 14 листопада 2007, 08:57

Глава Фонду державного майна Валентина Семенюк заявляє, що ФДМ готує документи для звернення в суд у зв'язку з вимогою представників БЮТ звільнити регіональні приміщення Фонду в зв'язку з його "майбутньою ліквідацією".

"Якщо вони порушують питання про наше виселення, ми порушимо питання про виселення регіонального відділення партії БЮТ, що розташовується в приміщенні державної власності", - цитує її слова прес-служба Соцпартії.

"На даний момент юристи ФДМУ розглядають правові підстави їхніх вимог", - зазначила Семенюк.

Як сказано в повідомленні, Семенюк також негативно оцінює прагнення лідера БЮТ Юлії Тимошенко переформатувати Фонд держмайна в міністерство.

"Для цього, по-перше, треба змінити Конституцію України. По-друге, це вічне бажання пана Пинзеника (глави партії "Реформи і порядок", проходить за списком БЮТ). Для реалізації такої ідеї в їхньому розумінні потрібно брати і швидко усе розпродати", - упевнена голова ФДМ.

Як відомо, у вівторок представники БЮТ розіслали в регіональні представництва ФДМ, зокрема, у Волинській області, листи з проханням звільнити приміщення, займані Фондом, у зв'язку з його майбутньою ліквідацією.

"У п'ятирічну річницю ФДМ Віктор Пинзеник (тоді працював міністром фінансів, зараз бютівець і один із претендентів на посаду міністра економіки) заявив співробітникам Фонду, що недовго їм залишилося працювати в цьому відомстві. Мовляв, ще трохи поторгуєте і такий інститут, як Фонд, вимре. Пинзеник дотепер про це мріє. Щороку от уже кілька років підряд на день народження Фонду п'ємо за те, щоб не виповнилися прогнози Віктора Пинзеника", - нагадала Семенюк.

Вона також упевнена, що фактичні функції по приватизації відійдуть до Мінфіну, який у Кабміні Юлії Тимошенко, швидше за все, очолить Олександр Турчинов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування