Хорошковський приєднає до своєї медіаімперії ще одну газету?

Середа, 14 листопада 2007, 09:31

Власник телеканалу "Інтер" Валерій Хорошковський може стати власником газети "24".

Про це пише "Дело" з посиланням на джерела, зазначаючи, що голова Партії Зелених підприємець Володимир Костерін веде переговори про продаж "Газети 24".

Інформацію про бажання Костеріна продати "24" підтвердив його партнер, власник 9% акцій "Медіа Дому" Микола Княжицький, який привселюдно конфліктує з Костеріним.

"Костерін, у першу чергу, повинен запропонувати свої акції нам за такою ж ціною, і тільки якщо ми відмовимося, продати їх іншим. Поки ми таких пропозицій не одержували", — сказав Княжицький.

Він також повідомив, що направив оферту Костеріну.

"Або ми купуємо його акції, або він викуповує наші акції", — пояснив суть пропозиції Княжицький.

Водночас, він відмовився називати суму, у яку він оцінює "Газету 24", пославшись на комерційну таємницю.

У керуючій компанії видавництва "Медіа Дому" компанії "Вок-Стрім" не підтверджують інформацію про продаж видання.

У свою чергу, Хорошковський раніше не виключав, що розглядає можливість придбання друкованого видання.

"Я обговорюю один проект, і можливо, візьму участь у ньому. Цей проект мені цікавий як професіоналу. Це буде якісна економічна аналітика. Це буде абсолютно новий проект", — сказав він виданню "Профіль".

Як відомо, раніше з газети "24" пішов головний редактор видання Віталій Портніков, пояснивши своє рішення цензурою, введеною Костеріним.

Того ж дня Княжицький подав у відставку з посади голови правління телеканалу "Тоніс", який так само, як і газета "24" входить до медіхолдингу "Медіа Дім".

Раніше компанія U.A. Inter Media Group Limited, що належить Хорошковському, домовилася про купівлю 60% ТОВ "Телестудія "Служба інформації" (телеканал "НТН").

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News