Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький на повну хазяйнує до Євро-2012

Середа, 14 листопада 2007, 10:24

Київська міськдержадміністрація планує провести реконструкцію Поштової та Харківської площ столиці.

Про це розповів заступник голови адміністрації Денис Басс, повідомляє прес-служба КМДА.

"За дорученням Київського міського голови Леоніда Черновецького до 2011 року ми проведемо реконструкцію Поштової площі та залучимо інвестиційні кошти. Загальна вартість робіт за нашими підрахунками складе 350 млн. грн.", - сказав він.

За словами Басса, загальна площа реконструкції становитиме 13 тис. кв. м. Планується, що вулицю Набережно-Хрещатицьку та Набережне шосе з'єднає естакада, що суттєво прискорить рух транспорту і сприятиме зменшенню загазованості повітря.

Згідно з проектом існує можливість будівництва паркінгу на 400 машиномісць. Реалізація інвестиційного проекту з реконструкції Поштової площі збільшить надходження до бюджету Києва на 32 млн. грн.

"Якщо наразі пропускна спроможність Поштової площі становить приблизно 6 тис. автомобілів на годину, то після реконструкції ця цифра зросте до понад 9 тис. автомобілів", - наголосив Басс.

Він також нагадав, що планується здійснити реконструкцію Харківської площі, яка передбачає роботи з реконструкції транспортної розв'язки і будівництву громадського центру.

Загальна вартість будівництва цього об'єкта – 996,23 млн. грн., а надходження до бюджету міста складуть 68,67 млн. грн. Також на інвестиційні конкурси будуть виставлені проекти реконструкції площ Ленінградської, Тараса Шевченка, Либідської та Московської.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування